Städkonsult
Lokalvård Lokalvård

Specialservice

Lokalvård

 

Lokalvård - daglig städning

Daglig städning är basen i vår verksamhet. Våra uppdragsgivare är kontor, butiker, industrier, fastighetsägare m fl.

Vi kan hjälpa dig att nå framgång med din verksamhet genom att se till att städningen hamnar på rätt nivå - det höjer trivseln och ger dig nöjda kunder som köper mer.

En väl fungerande lokalvård kräver en rak kommunikation - därför är vi flexibla och smidiga i vår tjänsteutövning och tillämpar, utöver tydliga arbetsinstruktioner, en stor portion sunt förnuft i alla lägen.

Förbrukningsmaterial

Gör som majoriteten av våra kunder - låt oss ta hand om inköp och leverans av förbrukningsmaterial som toalettpapper, tvål, diskmedel m m.

Blomvattning

Att vattna blommorna och göra mindre omplanteringar efter behov tar vi gärna med i lokalvårdsavtalet - så vet du att växterna mår bra!

Trappstädning

Det viktiga första intrycket, när du går genom entrén med välputsat entréglas, ska bestå hela vägen upp i trapphuset. Vi utför idag trappstädning åt ett flertal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Entrémattor

Ända upp till 75% av smutsen går att stoppa redan i entrén - om entrémattan sköts på rätt sätt. Tillsammans kommer vi fram till rätt sorts matta för dina behov, och hur ofta den ska bytas. Leveranserna av fräscha mattor sker genom vår samarbetspartner Cleanservice.

Hemstädning

Unna dig lite vardagslyx! Vår hemstädpatrull hjälper dig att skapa trivsel och få en efterlängtad stund över. Ring och boka in ett hembesök, så går vi igenom behoven och ger dig ett kostnadsförslag!

Hemstädning är en så kallad Hushållsnära tjänst där 50% skattereduktion på arbetskostnaden kan göras.

Ladda hem PDF Flyttstädning (PDF)
Städkonsult i Skaraborg AB, Koppargränd 4, 541 66 Skövde • Tel 0500-48 08 20info@stadkonsult.com