Städkonsult
Fasadtvätt Lokalvård

Specialservice

Specialservice

 

Fönsterputs

Vi putsar alla sorters fönster, inklusive karm- eller persienntvätt om du så vill. Många av våra företagskunder väljer regelbunden fönsterputs efter avtal, men du kan också boka enstaka insatser.

För privatpersoner räknas fönsterputs som en s k Hushållsnära tjänst där du kan få 50% skattereduktion på arbetskostnaden.

Golvvård

Att vårda alla olika typer av golvmaterial – trä, linoleum, plast, sten, keramiska material o s v – på rätt sätt, så de håller sig fräscha länge, kräver gedigna kunskaper. Låter du oss göra jobbet vet du att det blir rätt gjort.

Matt- och möbeltvätt

En textilmatta kan hålla mycket länge – bara den tvättas tillräckligt ofta, innan nedsmutsningen gått för långt. Detsamma gäller möbeltextilier, som behöver bli av med både damm och kvalster med jämna mellanrum. Vi vet hur ofta det bör göras, och hur man gör det rätt!

Ventilationsrengöring

Rengöring inuti ventilationsrören i ditt hem eller på kontoret är även det viktigt för din trivsel och hälsa. Vi har kompetensen att utföra även detta arbete, kontakta oss för offert.

Taktvätt

Vi utför högtryckstvätt av yttertak. Mossa, alger och andra föroreningar försvinner från ytan och arbetet avslutas med en impregnering för att förhindra framtida påväxt.

 

Byggstädning

Vi kan hjälpa er under byggets gång med löpande grovstädning hela vägen till slutstädning inför besiktning. Med dagens pressade byggtider behöver du en städentreprenör som tar uppgiften på allvar och ser till att allt flyter smidigt. Förseningar kan bero på mycket, men det ska aldrig vara städningen! Vårt mål är det tuffaste tänkbara – noll besiktningsanmärkningar, varje gång!

Bodstädning

Vi städar byggbodar och baracker åt många byggföretag – hur ofta det behövs avgör vi tillsammans, beroende på årstiden och vilken fas bygget befinner sig i.

Tuffare städuppdrag

Vi åtar oss gärna också lite svårare uppdrag – storstädningar i restaurangkök, högtrycksrengöring, sanering av industrilokaler, sanering efter avloppsläckage, o s v. Utmana oss - det tycker vi om!

Flyttstädning & flyttningar

En dag eller högst två är vad som krävs – så är din lägenhet eller ditt hus så fräsch som nästa hyresgäst eller köpare har rätt att begära. Du får ett fast pris (förutsatt att bostaden är normalt nedsmutsad), och flyttstädning är dessutom en s k Hushållsnära tjänst där du kan få 50% skattereduktion på arbetskostnaden kan göras.

Vi utför också mindre flyttningsuppdrag när kapaciteten tillåter – hör efter vad som är möjligt!
 

Ladda hem PDF Flyttstädning (PDF)
Städkonsult i Skaraborg AB, Koppargränd 4, 541 66 Skövde • Tel 0500-48 08 20info@stadkonsult.com